Autobahn

Det är när man kör på tyska autobahn med fullpackad bil som man inser hur galen människan är som konstruktion.. Vi samlar mer bilar, lastbilar, bussar, mc och andra typer av fordon och så kör vi en rand(320) på vagnshastigheten och skickar iväg sniglarna först.

”Jag kör en trimmad Scania med V8 och lyckas pressa upp mitt åbäke i 93 km/h, därav måste jag köra om Günter och hans lass med dopade danska svin eftersom han bara kör i 92 km/h.”. Bakom kommer Fritz i sin uppblåsta BMW GT som han pressar i 7000 varv, succen är given.

Det gäller att se sig för i alla speglar och ovanför bilen när man folke filbyter, annars har man ett audimärke i pannan snabbare än det går att väsa fram CurryWurst.

För övrigt behövs ingen bilradio, man triggar bara Simon med lämpligt intro. Lättast just nu är Fraggeltemat och Marilyn Mansons cover av This is haloween.

God natt.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *