Knackwurst

Efter tre dagars bilkörning blir åtminstonde jag rätt mör i kroppen. För att kompensera detta inmundigades det precis en kvällsvard bestående av ett finskt bröd, ett tyskt bröd och en laddning koffeinstinn kola. Dags att sova med andra ord. Nu har jag ungefär sju timmar på mig att komma i form inför morgondagens galna utmaning, första dagen på Disneyland..

Våra tyska grannar här på campingen visade sig vara från Stockholm, visserligen med tysk pappa men ändå. Barnens tyska är väl sisådär sju ljusår bättre än min, hoppas de kan lära Mattias och Simon några väl valda glosor. Imorgon blir det visning av fotbollskort, på svensk, och ett fasligt spring mellan tält och husvagn. Precis som det skall vara på en camping :)

Nu är det som sagt dags att nana. Go natt.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *